Wednesday, September 8, 2010

DOA UNTUK SEMUA: "KULLU 'AAM WA ANTUM BI KHAIR"

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
InsyaAllah...oleh kerana hari ini ana akan pulang ke kampung & cuma ada masa yang agak suntuk, maka dengan ini ana ingin memohon maaf zahir & batin serta ucapan SALAM IDULFITRI kepada semua lebih-lebih lagi yang mengenali diri ana. Begitu juga rakan2 blogger sekalian, samada yg jadi followers, pengomen, silent reader dsbnya... (antaranya Kak Umma Ali, Ziarah76, Zainab, Ayu (kwn baru zai), Ahlia Azhar Jaafar, Umu6point, Rakan Blog Gerbang Utama, Ahliah Nizam, Amanatullahi Taala, Leea, Capt, Cikgu Humairi, Taib Wahid, Ustaz Eds, Cikgu Sue (CS), Bijen M, Nurfannun, Arab2U, Mujahidin Cyber, Sidratul Muntaha, MKI, Saifuliskan, AtehQshe, Serina Izryn, LL...dan ramai lagi la..tak tersebut di sini). Dan minta maaf juga kerana tak dapat membalas ziarah rakan2 buat masa ini. Di sini ada kad raya untuk anda semua. Ambik la ye.

Semoga Idulfitri yang bakal menjelma nanti akan mengeratkan lagi silaturrahmi antara kita semua. (datang la rumah ana kat Puchong jugak). Walaupun dalam suasana berhari raya, jangan lupa sama-sama kita doakan HIDAYAT untuk ummat seluruh alam, insyaAllah..

Sabda Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam: “Sesiapa menghidupkan malam hari raya fitrah dan malam hari raya korban, nescaya hatinya tidak mati pada hari hati-hati lain mati”. (Riwayat Imam at-Thabrani dari ‘Ubadah r.a.)

Wassalam...

6 comments:

Captain said...

salam Aliaazuan,

Selamat Hari Raya Aidil Fitri..Maaf Zahir Batin dari Capt sekeluarga...

Semuga diberkatinya dan dipeliharaNya.

Jazakallah khairan.

ahmad humairi said...

salam selamat hari raya,

Allah selamatkan kita semua.

Bijen M. said...

SHRA MZDB.

ustaz eds said...

salam aliaazuan
moga kita sentiasa dalam rahmat Allah...
selamat hari raya, dan selamat menjalani posa enam plak...

aliaazuan said...

Salam...

Untuk Capt, Cikgu Humairi, Bijen M & Ustaz Eds, Salam Idulfitri untuk semua, maaf zahir batin.

z@i said...

salam...
lambt nk wish. slamat hari raya kak.. maaf di pinta, klu ader mase meh la dtg umah sy.hehe.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails