Friday, May 14, 2010

SEMOGA MEREKA DI DALAM RAHMAT-MU, YA ALLAH...Dari Ubadah bin Somit r.a, Rasulullah Sallallahu Alaihi Wasallam telah brsabda: Bukan drp umatku, brgsiapa tidak menghormati org yg lbih tua, tidak menunjukkan kasih syg kpd org yg lbih muda & tidak memuliakan ulamak ( Musnad Ahmad, Thibroni & Majmauz Zawaid)

Ana mengambil kesempatan ini utk mengucapkan JAZAKALLAHU KHAIRAN KATHIRA kpd semua pensyarah2,guru & ustaz/ustazah (trmasuk ibubapa) yg pernah mencurahkan ilmu dunia & akhirat kpd ana selama ini secara langsung @ tidak lgsung..juga kpd smua warga pendidik di seluruh negara. Marilah kita mendoakan kebaikan kpd semua guru2 serta alim ulamak yg telah berkhidmat kepada kita selama ini samada mereka masih hidup ataupun telah tiada.

-Ustaz Dato' Sheikh Wan Mohamad bin Sheikh Abd Aziz, Ustaz Othman Muda, Ustzh Nasirah Ishak, Ustz Taqiyuddin, Allahyarham Ustaz Ali, Ustzh Fathiyah Ismail, Ustaz Nazri Ismail, Ustz Ubadah Taufiq Behnaj, Ustzah Kenz Mon'aim, Ustaz Badruddin,Ustz Abdullah Hizli Hussin, Ustzh Soffiah Shafie, Ustzh Saadiah,Cikgu Gayah Ahmad, Cikgu Zaiton Ismail, Cikgu Mahmud Abas, Cikgu Halimaton, Teacher Suhaila... dan ramai lg... KULLU 'AAM WA ANTUM BI KHAIR. Dan AL-FATIHAH kpd yg telah tiada...

3 comments:

Anak Pendang Sekeluarga said...

salam,laporan terbaru student UMT shahid di sabah ada di blog sy...

sal said...

Salam. singgah bertandang membaca entry.dikongsikan dan bermanfaat.Terima kasih.

ashrafi said...

Jazakallahu Khairan Kathira atas entrinya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails